Legion God Eaters
Forum Legionu God Eaters

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2017-01-27 03:11:48

noki223
Użytkownik
Liczba postów: 1
Windows 7Chrome 55.0.2883.87

Witam Serdecznie

Witam bardzo serdecznie z tej strony Kuba ale możecie mi mówić zielina (przezwisko z powodu nazwiska [dblpt]D), więc tak mam 15 lat, wróć w tym roku obchodziłem moje 16 urodziny a dokładnie to 8 stycznia (wiem farciarz bo styczniowiec) i pisząc ten post zjada mnie trochę stres ponieważ przeglądając wątki na tej stronie zauważyłem że większość zgłaszających się ma jakiś większy lvl w aion a ja dopiero co zaczynam swoją przygodę i praktycznie nic nie wiem na temat aiona, więc jeśli uda mi się dostać do tego legionu mam prośbę o jakąś tam pomoc w ogarnięciu gry, teraz trochę zmiana tematu na komputer i moje zainteresowania, a więc tak na laptopie posiadam Ts3 oraz mikrofon (oczywista oczywistość) oraz discord i skype czyli do wyboru do koloru, a teraz moje zainteresowania, więc tak interesuję się informatyką i muzyką ale bardziej w słuchanie niż tworzenie, słucham muzyki rege, dubstep oraz electro swing. Mam nadzieję że tyle starczy, życzę miłego dnia (lub wieczora zależy kto to kiedy czyta) i możliwie do zobaczenia [dblpt]D
Ps: Nick mojej postaci to Akisas. [dblpt]D
Pss: i kropka nienawiści na koniec . [dblpt]D

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum